If i die young

Dåligt

Kategori: Vardag

Alltså jag är verkligen sämst på det här med att blogga nu för tiden. Säger varje gång att jag ska skriva oftare men det blir som aldrig av så ska sluta säga det. Har varit lite mycket på schemat på sistone faktiskt. Har börjat röra på mig som fan senaste veckorna, sjukt men grymt. Sjukt kass på att plugga, tappat motivationen helt och hållet. Även fått avslag på religionen & matten så var tvungen ta naturkunskapen på en tvåveckors period f.r.o.m 18 juni, det är ju något som jag inte ser framemot om jag säger så, lär inte sluta bra om jag känner mig själv rätt. Men det är väl bara bita i det sura äpplet och försöka få det bortstökat så jag kan söka om för matten & religionen. Får jag avslag igen måste jag hitta något att sysselsätta mig med i sommar för kommer bli knäpp av att sitta och mögla i lägenheten utan pengar, det funkar inte.
Annars dååå? Jag och Elina har börjat åka och släppa lös Greta varje kväll, eller ja varje och varje, vi har gjort det tre dagar nu but still haha. Tanken är väl att det ska fortsätta varje kväll så att säga. Igår for vi till fotbollsplanen i Unbyn. Plågar mig själv också när vi släpper lös Greta så kutade lös lite med henne på fotbollsplanen och sen sprang jag upp och ner för läktaren och gjorde lite andra övningar. Sjukt dålig på att äta mat så det svartnade ju direkt för ögonen. Efter det for vi iallafall till Mamma & Kent och åt mackor, drack te och surrade med dom innan vi rullade hemåt. Skulle plugga men min dator har gett upp helt och hållet nu så det gick ju mindre bra då Elina satt på sin. Har förövrigt sovit 1 timme inatt för att jag haft hjärtklappningar framtill 10 imorse om ni nu vill anteckna det. Död tjej ja. Okej nu blev det här ett väldigt långt inlägg och självklart har jag inga bilder att lägga in då jag inte har några bilder på den här datorn. Sjukt tråkigt inlägg med andra ord. Nåja nu ska jag försöka vila en stund så min hjärna orkar med att plugga sen. Stugan ikväll med Elina & Greta, sover där, blir skönt.
Hörs!

-

Kategori: Vardag

Lilla stäpsykosen igår då ja. Eller ja, alla dagar den här veckan. Är så jävla sjukt att det tar hundra år för mig att ta tag i något och när jag väl gör det går det till överdrift haha. Har då gjort allt annat förutom att plugga den här veckna, som vanligt.. Tänkte dra ut och släppa Gretel i skogen nu och sen försöka bli motiverad till att ta tag i plugget, får väl se hur det går. Har också tänkt att jag ska slänga upp före- och efterbilder på mig här, inte för någon annans skull utan för min egen för att det peppar mig om man börjar se resultat osv för jag har sjukt mkt komplex för min kropp egentligen. Så det ska jag också ta tag i sen.
Nåja hörs!

Gretels mördarrunda

Kategori: Vardag

Tvingade med gretel på en "mördarrunda" (i hennes ögon) idag. och ja det tog tid. och ja hon flåsade. och ja hon stannade så jag fick slita upp henne. och ja hon fick stanna och dricka i varje vattenpöl & dike vi såg. men vi klarade det, det som är huvudsaken, oavsett om det gick snabbt eller inte. Gretel måste ju bli fit så hon kan gå runt på beachen i sommar utan att skämmas för hennes fett.

Jag & snuttan under promenaden.


Och den här svängen gick vi då, 8.3 km. inte illa pinkat för en lathund!

Imorgon drar vi en ännu längre repa, satsar minst på en mil så får vi öka då och då så kommer hon se ut som en brud från baywatch när jag är klar med henne, gött!

Har föressten an annan rolig app i telefonen som räknar kalorier osv så jag inte överstrider min gräns:



Den här appen och runkeeper appen måste ju vara bästa någonsin. Jag har aldrig tidigare hållt koll på min mat och hur mkt kalorier den innehåller osv, (förutom då vi kört LCHF några ggr men då räknar man ju kolhydraterna) så det här ska bli intressant..

Kan ju inte gå runt och se ut som en flodhäst längre, det funkar inte i längden haha. så bättre sent än aldrig? Jag har ju dock sjukt svårt att tappa vikt så får väl se hur detta går och om jag når min målvikt.

Bra helg

Kategori: Bilder

Har faktiskt haft en jävligt bra långhelg med min andra hälft, dvs Elina - syster & bästakompis insvetsat i ett.
I onsdags for vi till Svartlå med pappa kring två-tre tiden och tänkte ta oss nån öl och grilla. blev lite knas så kvällen blev inte riktigt som vi tänkt oss. Slutade iaf med att jag och Elina blev hämtade av Rami & Dassa. Vi for och plockade upp Victor och for till driveinnern på MAX och beställde lite käk, sen hem till läggan och glodde lite tv och surrade. Sen for dom och jag och elina gav upp vårat öldrickande och gick och la oss istället.
Torsdag bestämde vi att vi skulle ha någon slags fotosession. Så vi brassade iväg med bilen och tog första stoppet vid klintenvägen, där elina stod och slägde med tuttarna i vädret, men ingen bil passerade tragiskt nog. Vi fick iallafall jättefina bilder. Sen for vi hem till stan igen och bara tog det luuuuugnt.
Lördag klev vi upp och gjorde oss klara för att åka och gratta eleonor som fyllde år. Sprang in på coop och handlade köttfiifan och brassade iväg mot svartlå för att grilla. Stannade till i brobäcken innan så gretel fick bada haha. Också stod jag helt plötsligt med pattarna i vädret framför kameran. Men kul var det! Nåja vi drog och grillade och satt ute och surrade och försökte dricka bärs för andra gången den här veckan, men slutade även nu med att vi drack 2-3 var och sen var vi less. Vi gav väl upp och somnade där vid 2-3 nångång,
Idag åt vi frulle i Svartlå innan vi brassade hem till stan för att dra igång med ett sjuhelvetesplugg. Vi höll på från 3-11:30 och jag kan säga att jag grinade där ett tag, och att vi röt åt varandra där ett tag, att vi snörde grejer runt oss där ett tag, men tillslut när klockan var kvart i tolv var alla prov och uppgifter inlämnade. Hade aldrig fixat det utan Elinas hjälp, så tack för det hjärtat!! ♥
Utöver det har det här faktiskt varit bästa helgen på länge. Även om det inte hänt mkt. Är väl personerna man är med som gör det till det. Jag och Elina har alltid så sjuka idéer så vi har nog aldrig tråkigt tillsammans. Nu ligger hon och gretel och snarkar bredvid mig så ska krypa ner bredvid dom och försöka somna "i tid".
Ska slänga upp bilderna vi tog i brobäcken och efter klintenvägen men dom är på en annan dator så det får bli imorgon. Kan bjussa på lite andra bilder från senaste dagarna:



På G till Blacklow för grillbärsmys i onsdags.



Elina dominerar vid grillen Lördag.



Trion



Trion igen.



Jag och världens bästa pappa ♥



Frida & Mattisen kom förbi :)



Frida & Pauan :)



Jag och Elina misslyckades än en gång med att dricka öl. Slutade med att vi satt och läste texten på bellmans baksida. Sjukt mkt text på en ölburk..?



Styrde upp lite käk till mig & Elina ikväll då vi tog en paus från pluggandet!



Gretel måste borsta gaddarna innan hon ska söööövan.

Stort för att vara gretel

Kategori: Bilder



Kan ju meddela att det här är sjukt stort för att vara Gretel, som är världens lataste hund. Halvvägs fick vi stanna till på pappas jobb så hon fick dricka vatten, sen fick jag släpa henne sista biten men det var det värt. Vi träffade Gutte här utanför också så stod och surrade med han en stund innan vi gick in. Lagade käk till Elina och sen har jag slagit på nån maskin tvätt osv. Nu ska jag surra klart med Elina, sen duscha och sen får vi se vad vi hittar på.

Titta mamma

Kategori: Bilder

Hamnade i städpsykos i 6.5 timme idag, helt insane för att vara mig. Har sjukt svårt för att ta tag i saker och när jag väl gör det blir det helt enkelt psykotiskt. Men nu jävlarrrr är det rent här hemma kan jag lova. Före jag drog igång med städningen satt jag & Anna ute i solen i två timmar här på bakgården och mös. Tänkte bjussa på lite bilder nu när läggan är städad. Är dock sjukt tomt på vissa ytor då jag & Elina inte varit på IKEA ännu så det får ni helt enkelt ha överseende med:

Vardagsrummet:



Toan:





Hallen:







Köket:





Sovrummet:







Fick order av mamma att det skulle se någorlunda ut i lägenheten då det är möte här kl 10 imorgon så nu kan hon fan inte klaga, hon kan t.o.m slicka på toastolen, så rent är det!
Tack & hej

Bra dag

Kategori: Vardag

Har helt ärligt haft en sjukt awesome dag idag, och det var ett tag sen kan jag meddela! Varit på stan med Anna, tagit en fika på hanssons, hängt med några sjukt bra killar som dessutom ställde sig i köket och styrde upp käk till oss för andra gången. Efter det fick alla matkoma i soffan och tog det lugnt med film. Kanske inte låter så speciellt men för mig var det det. Sjukt bra dag, ja! Nu ska jag försöka stänga mina blå och ha en ännu bättre dag imorgon!

True story

Kategori: Bilder

Word

Kategori: Ordspråk & Citat



Don't believe everything you hear.
Real eyes, realize, real lies.

-

Kategori: Bilder

Alltså jag har inte pluggat en enda dag den här veckan. Efter helvetesveckan som var förra veckan tappade jag typ kraften haha. Måste verkligen ta tag i det ikväll så jag inte måste sitta och plugga en hel helg igen. Shame on me. Juste, färgade håret igår. Tanken var att det skulle bli rödare men blev typ svart/brunt och skiftar liiiiteliiite rött i solen, crap. Var och klippte mig idag också, topparna bara så det syns inte speciellt mkt. Håret känns iaf mkt fräschare nu så jag är nöjd med klippningen iaf. Nu ska jag gå till ok och köpa redbull så jag orkar ta tag i plugget.

En bild från tidigare idag efter klippningen:

Brother

Kategori: Bilder

Matt Corby – Brother



Skönaste låten just nu ja.

Annaaarrrs då? Lever och mår, bra? Nja. Var ju valborgs igår så man mår väl som man förtjänar idag helt enkelt. Gick först till Sara o Adam med Reda. Anna & Ahmed var också där. Gick över till Erik och hängde med han & Viktor efter ett tag. Gick hem vid fyra inatt, somnade vid sex, vaknade nio, fett. Har inte ens tagit ett steg utanför dörren idag, bara legat på exakt samma ställe hela dagen. Tung dag var det ja. Ligger och myser och surrar med Anna nu, tänkte försöka stänga mina blå om en stund så man orkar med morgondagen då det är dags för plugg igen. Sen ska mamma ge mig en klippning på en salong som öppnar imorgon också!

Bjuder på lite bilder från senaste tiden:



Sexig som vanligt.



Haha Elina ritar sjukt bra i Draw something.



Trött Gretel när vi skulle ut på mission i fredags.



Haha spårade iväg som vanligt med Elina på Facebook i fredagskväll.



Glasspaus med frugan på Rönnbäcks i lördags.



På besök i blacklooow i fredags.



Träffade Mange, Helene, Benke & Niklas på Opalen i lördags.