If i die young

Snuttan <3

Kategori: Bilder

Tre äldre låtar jag inte kan få nog av just nu

Kategori: Musik







Fortfarande lika kass..

Kategori: Bilder

.. på uppdateringarna här ja.
Har fått sjukt mkt gjort idag. Upp tio i åtta efter tre timmars sömn, skjuta Micke + kids till vårdcentralen & skolan, två långpromenader med hunden, grovjävlastädat lägenheten, möte på lärcentrum, skjutsat & hämtat Micke + kids på erikslund, handlat, käkat middag & nu ska jag köra ett pass på crosstrainern innan jag dör i soffan. hoff, inte van att få såhär mkt gjort om dagarna haha. Ska iallafall bli sjukt skönt att börja plugga igen. Ska plugga upp 5 kurser framtill Augusti från April så det blir awesome. Vad har jag annars haft för mig då? som vanligt får bilderna visa vad jag gjort på senaste haha.

Jag & Camilla drog till svartlå förra helgen och solade och mådde gott med pappa & hyndan.



Mådde gott som sagt.





Anna & Greta.



Var i Unbyn hos Mamma & Kent och käkade tacos. Vi bestämde också att hela högen ska dra till Thailand i November. Dom stannar två veckor och jag & Robin (och kanske Elina) stannar 1.5 månad!!!



La upp ett mys vid köksbordet med Anna i helgen.



Var ute och gick i finvädret med Anna igår. Sen gick vi förbi Gutte en sväng och följde med honom när han handlade innan vi for hem och mös till big brother.




Hard as they come

Kategori: Musik



Helt klart bästa låten just nu.

Some die young

Kategori: Vardag

Ja då var det en vecka sen jag skrev sist igen som vanligt haha. Gick inget vidare med att börja uppdatera oftare.
Har iallafall haft en bra helg. I fredags såg jag & Anna skräckfilm och bara mös. I lördags for jag & Camilla till pappa i Svartlå och satt ute på gården vid elden och njöt i solen. Sen skjutsade jag hem henne och for hem till Anna. Vid elva ringde Johanna mig, så hon & Moa kom hit och hälsade på. Var inte igår jag träffade dom så var jättekul att dom kom förbi en sväng! Dom drog väl hem vid två-halv tre så efter det satt jag och Anna och surrade hela natten.
Igår gick jag & Camilla till Erik och tog det lungt i hans soffa och var sympatibakis. Såg Case 39 och surrade. Sen drog Camilla hem och jag & Erik splittade en pizza och såg Once upon a time innan jag drog.

Vaknade vid halv elva så sitter och häller i mig kaffe nu och ska ut med Greta strax. Sen måste jag på arbetsförmedlingen och lämna in mina betyg. Sen får vi se vad som sker resten av dagen!

Nothing to lose

Kategori: Musik