If i die young

Pustar ut

Kategori: Vardag

Den här veckan har varit så sjukt jävla jobbig när jag haft hur mkt plugg som helst och när det inte intresserar mig överhuvudtaget har det ju varken gått bra eller fort. Nu har jag iallafall precis gjort provet om språkhistoria i svenska b och fick 8/10, så nu kan jag pusta uuuut efter den här helvetes veckan. Dom som säger att det är kul och "inte alls jobbigt" att plugga kan ju ta sig i arslet. Fyfan. Varit så sjukt stressad och irriterad hela jävla veckan och bara haft politiker och hamlet m.m. i huvudet hela veckan så jag t.o.m glömt bort att äta. Kommit på två dagar att jag inte ätit ett skit på hela dagen när klockan varit 10 på kvällen. Meeen jag ska härda ut framtill augusti, för vet att jag inte kommer ångra mig när den här skiten är över. Hörs.

Ny skinnpaj

Kategori: Vardag



Har investerat i en ny skinnpaj, sjukt nöjd, sitter som en smäck.
Har försökt plugga hela jävla dagen och har ÄNTLIGEN skrivit klart om Hamlet OCH skrivit klart referatet!!!
Då är det väl bara börja plugga samhälls så jag kan göra bort det provet ikväll eller imorgon. Sen har jag bara kvar ett till samhällsprov, ett svenskaprov och 4 st "testa dig själv" som ska vara klärrrt innan söndag. rolig helg var det jaaaaaa. hörs.

Kass

Kategori: Vardag

Ja då ska vi se om jag kan knåpa ihop ett litet inlägg här då..? Som vanligt lääängesen. Har varit så jävla mkt plugg senaste tiden så har helt seriöst inte haft tid, och har inte det nu heller egentligen då jag borde sitta och skriva ett referat men tog en tjuvpaus från det. Har sovit hos mamma & kent två nätter för att jag behövt så mkt hjälp med svenskan & samhälls. Har tre prov och två inlämningsuppgifter som ska vara klart innan söndag så behöver nog inte ens säga vad jag ska pyssla med i helgen. Utöver det rullar det väl på som vanligt i guess. Sjukt intressant inlägg.

-

Kategori: Musik

Tjena

Kategori: Bilder

Have a nice dag då !!

Så jävla färdig

Kategori: Vardag

Jahaaa, då ska vi se om jag lyckas få ihop ett inlägg här då. Haft en sjukt bra natt, 0 timmars sömn och 20-30 min på morgonen, awesome. Krigade iallafall iväg mot Team sportia där vid halv elva och mötte upp Camilla. Vi gick och köpte oss nya gåskor, gjorde ärenden på banken, shoppade nyttigt på coop, gick hem och åt kesella till lunch innan vi gick broarna runt på 1 timme. Efter det for hon vidare till Sandra och jag gick ut med Greta. Resten av dagen då? Fick första bidraget från CSN idag så har betalat bort alla räkningar, pluggat lite, umgåtts lite med Anna, kört på crosstrainern och andra övningar här hemma, tvättat, sett gårdagens bb avsnitt, ja, that's it. Känner att jag är helt jävla färdig så ska faktiskt försöka tvinga mig själv att somna strax. Förhoppningsvis ska det väl gå vägen.
Kämpade med att väcka Elina i över en timme imorse, trots att hennes alarm ringde var 5e minut (hon reagerade inte på alarmen) så hon kom hem med lite överraskningar till mig efter jobbet hehe, puss! ♥

Då var vi igång

Kategori: Vardag

Jahaaa.. Jag har ju som sagt bestämt mig för att ta mig i kragen och börja plugga så jag får ett slutbetyg, och nu var den dagen kommen. Sitter och gör första uppgifterna i Svenska B nu, och vet inte riktigt vad jag gett mig in på om jag ska vara ärlig haha.. Men men, det tar sig sa mordbrännarn !

Same story

Kategori: Musik

Here we go again

Kategori: Vardag

Tjena.
Nån vecka sen sist ja..?
Mitt liv står rätt stilla just nu så har som inte så mkt att skriva nä.
Idag har jag iallafall umgåtts med Camilla. Vi gick först på Team sportia och provade ut ett par täckbyxor till mig som jag fick av mamma. Sen gick vi runt träsket och till Ica supermarket för att köpa en plocksallad & vitaminwell. Efter det gick vi hem till mig och käkade och låg och vilade på soffan innan hon knallade hemåt. Anna bjöd mig på en solning vid halv nio och efter det har vi sett gårdagens Big brother. Det var väl allt jag gjort idag haha..?

På måndag börjar jag iallafall plugga, så då får man väl mer gjort om dagarna, tacka gudarna för det!